Cine suntem

IMG_2305

Constantin

În urmă cu vreo 3 ani m-am apucat serios să studiez modalităţi de a rămâne sănătos şi energetic cât mai mult timp. Vezi tu, să tratez oameni bolnavi deja învăţam la facultate dar să previn afecţiuni sau chiar să vindec boli – de astea nu prea zicea nimeni nimic.

A trebuit să încetez să ascult de “experţi”, diverşii guru, chiar şi de doctorii prea fixaţi în ideiile “old school” care pur şi simplu nu funcţionează. M-am apucat eu să cercetez personal, am mai experimentat pe mine, am testat teoriile pe prieteni care erau dispuşi să încerce.

Între timp am terminat facultatea de medicină din Târgu Mureș și acum sunt medic rezident la specialitatea Diabetologie, Nutriție și Boli Metabolice în Cluj Napoca.

Împreună cu soția mea, am creat acest site – fii-sănătos.ro – unde eu împărtăşesc ce am descoperit şi unde sper că te voi putea ajuta să îţi atingi o stare de sănătate şi echilibru, obiectivul de greutate, energia şi entuziasmul dorit printr-un proces care va fi distractiv, rapid şi logic.

Idei proaspete. Mult entuziasm. Abordare pozitivă.

Indiferent că vrei să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea, să previi apariţia unor afecţiuni, să reduci durerea fizică sau să-ţi întăreşti imunitatea sunt sigur că aici vei găsi un sfat sau o informaţie care să te ajute în direcţia cea bună.

Georgiana

De profesie webdesigner, m-am descoperit cu adevărat după ce am devenit mamă la 23 de ani, atunci când instictul s-a trezit față în față cu preconcepțiile și valorile transpuse în noi de către societate. Atunci am început să îmi pun întrebări mai serioase, despre fericire, despre simplitate, despre sănătate holistică, despre copii, educație și joacă. Needless to say, am descoperit o lume nouă prin copiii noștri, una mai conștientă, mai fericită, mai sănătoasă, în care bucuriile vieții se pot regăsi în orice mărunțiș. De aceea mi-am propus să scriu despre toate astea, în speranța că va ajuta pe cineva.