10 motive pentru a te abona

0 comentarii

O listă cu 10 motive pentru care credem că ar trebui să te abonezi la lista noastră de email și pentru care nu vei regreta că ai făcut-o.Motive pentru abonare, fii-sanatos.ro

  1. Primești un dar de bun venit. Doar pentru că te înscrii primești gratis ebook-ul “9 motive surprinzătoare pentru care tu te chinui să slăbești”.
  2. Primești postările noi despre subiecte precum echilibru hormonal, energie, metabolism, nutriție și slăbit de durată. Înscrie-te ca să nu-ți mai faci griji să-ți amintești să te întorci și să vizitezi siteul. Fiecare newsletter va conține linkuri către postările recente și îți va da șansa și să recitești postări pe care poate le-ai ratat.
  3. Primeşti acces la chestii gratuite disponibile doar pentru abonaţi: ebook-uri, pe viitor fişiere audio şi dăruirea gratis de produse. Idei şi inspiraţie.
  4. Vei afla primul anunţurile despre ce vom posta, direcţia în care va merge siteul şi toate proiectele pe care dorim să le iniţiem.
  5. Vei primi sfaturi valoroase, vei vedea cărţile pe care le recomand să le citeşti şi uneltele pe care le folosesc.
  6. În SUA 1 din 2 copii născuţi după anul 2000 vor face diabet zaharat în timpul vieţii lor. Bolile autoimune sunt în creştere exponenţială. Vestea bună este că toate aceste afecţiuni pot fi prevenite sau manageriate optimal. Informaţiile pe care le împărtăşesc cu tine îţi vor îmbunătăţi mult sau chiar salva viaţa. Sau poate îl vor ajuta pe cineva pe care tu-l cunoşti.
  7. Datele tale de contact (adresa de email şi prenumele) vor fi ţinute confidenţiale. Îţi vom respecta timpul şi intimitatea.
  8. Vindecarea şi menţinerea stării de sănătate reprezintă provocări de care ne izbim în fiecare zi. Cu cât ştii mai multe informaţii actuale, corecte şi obiective cu atât îţi va fi mai uşor să faci alegerile corecte. Abonarea ta la acest site te va ajuta să te menţii pe calea optimă a sănătăţii şi vitalităţii şi te va inspira să nu renunţi niciodată la ţelurile tale.
  9. Dacă vreodată decizi că toate aceste informaţii despre sănătate nu sunt pentru tine, tot ceea ce trebuie sa faci este sa apesi un singur click si te-ai dezabonat.
  10. Ţelul nostru este ca în timp să punem bazele unei comunităţi de oameni inteligenţi care să dorească să-şi îmbunătăţească performanţele fizice, psihice şi emoţionale. Tu aparţii acestui grup.

Mai jos este formularul de înscriere. Îți introduci datele și apeși “abonează-te”. Apoi ne auzim pe mail.

Abonează-te la newsletter

Comentează

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>